DDCgroup Logo

Master Data Management.

Master Data Management (MDM) managed, centraliseert, ordent, categoriseert, lokaliseert en synchroniseert master data in een vaak gefragmenteerd applicatielandschap, over verschillende informatiearchitecturen en systemen heen. Het zorgt ervoor dat je inzicht hebt in de basisdata.

Data die als in- en output van business processen de organisatie mede aansturen en rapportages genereren op basis waarvan besluiten worden genomen. Een goed ingericht MDM systeem is de “enkele versie van de waarheid” die gedeeld wordt binnen de organisatie en kostbare inefficiënties en dubbele informatie/data elimineert.

Sprekend gezegde.

“Denk je dat data juist krijgen duur is, wat denk je wat onjuiste data jouw organisatie kost?”

Een MDM goed en juist inrichten is geen sinecure, maar levert zijn investering wel in veelvoud terug. En belangrijker; wetend dat data juist is, is goud waard omdat er dan gefundeerd en met vertrouwen besluiten kunnen worden genomen. Maar ook in communicatie met leveranciers en klanten schept juiste data en informatie vertrouwen en voorkomt fouten.

Ervaring.

Op basis van onze jarenlange ervaring bij grotere en middelgrote organisaties hebben onze “information scientists” methodes en tools ontwikkelt die zij toepassen om de datakwaliteit te verbeteren en daarmee de informatiekwaliteit. Bovendien bereiken we hiermee een kortere doorlooptijd en reduceren we hiermee de kosten van jouw project.

We helpen graag om stap voor stap een MDM in te richten. Standaarden doorvoeren, opschonen van systemen, structuur creëren in het data, informatie- en systeemlandschap of door de processen te verduidelijken en/of te versimpelen

Meer weten?

Neem dan nu contact op met Jan

Of laat je emailadres achter, dan nemen wij contact met jou op.

Contact
Jan Huijgers
Jan Huijgers
Consultant
+31 (0)6 55156801
Hans Giesbers
Hans Giesbers
Relatiemanager
+31 (0)6 20 488531